En engagerad konsult med lång erfarenhet och bred kompetens

Kontakta Karin Otterbjörk

“JAG TROR PÅ ATT GODA AFFÄRSRESULTAT SKAPAS GENOM GLÄDJE, UTVECKLING, MOTIVATION OCH TILLIT.”

Karin Otterbjörk, utvecklingskonsult på Mairutveckling

Utvecklingskonsult Karin Otterbjörk – 15 års ledarerfarenhet och passion för den mänskliga organisationen

Hej!

Karin här. Jag är gotländskan som lämnade ön för många år sedan. Hjärtat klappar ännu starkt för ön och jag återvänder dit så ofta jag kan. Jag bor sedan många år i Stockholm med min familj. Inspiration och återhämtning hittar jag ute i naturen, genom att vara på fjället, på Gotland eller runt om i Stockholm. Det spelar inte så stor roll var jag är, bara jag får vara ute i det fria och vackra.

Namnet på mitt företag, Mairutveckling AB, kommer från gotländskan. Mair är det gotländska ordet för mera. Det är också ledstjärnan för mitt arbete, Mera utveckling. Utan utveckling stagnerar vi, tappar fart, slutar vara relevanta och framför allt så blir det tråkigt och trist. Så Mera Utveckling helt enkelt!

2013 startade jag verksamheten och lämnade det trygga livet som anställd på olika globala företag. Jag hade varit chef och ledare under drygt 15 år och älskade det. Men det fanns saker som skavde och jag en önskan om något annat.

Om Karin Otterbjörk
Drivkraft Mairutveckling

Mitt varför – min drivkraft och passion

Den önskan som fanns var att det måste gå att skapa business som är mänsklig. Att göra affärer på ett smart sätt utifrån våra mänskliga behov. Att på riktigt jobba på ett sätt som skapar engagemang, utveckling, vilja och energi. Det finns en enorm kraft i att rigga sitt företag utifrån det.

Min drivkraft är att påverka hur vi jobbar för att både prestera OCH må bra. Hur vi kan bli våra bästa jag på kort och lång sikt. Det är mitt stora “varför”!

Mänsklig business skapar resultat på ett sätt som kännetecknas av glädje, tillit och öppenhet. I den kontexten förstår alla att vi behöver pausa ibland för att orka dansa igen.

Jag tror även starkt på glädjen och kraften i samarbeten och är en del av konsultnätverket Oxy Group och är medgrundare av Corporate Mind. Två samarbeten som skapar möjligheter för riktigt stora uppdrag. Jag gillar också friheten att jobba själv i mina uppdrag. Den kombinationen gör att jag rör mig mellan såväl som stora som små uppdrag.

Med flera hundra uppdrag i bagaget kan du tryggt anlita Karin Otterbjörk som workshopledare, föreläsare, utbildare och coach/mentor

Karin är en erfaren ledarskapskonsult som guidade oss genom modeller, samtal och praktiska exempel. Hon är inkännande och får alla att känna sig inkluderande. Jag och mitt team kan alla varmt rekommendera henne för uppdrag inom ledarskap!

Camilla Wallander

vd Berghs school of communication

Vi har varit väldigt nöjda med Karin som utbildare. Hon är professionell, har själv en lång erfarenhet av att arbeta i målfokuserade, komplexa organisationer med höga krav på lönsamhet. Karin har lätt att relatera till och förstå den verksamhet våra medarbetare arbetar i, vilket inneburit att medarbetarna snabbt fått ett förtroende för henne. 

Anna Svahn

Head of HR Nordics at Bayer

Karin var en självklar del i ett av våra talangprogram där hennes del var att få deltagarna att skapa ett hållbart självledarskap. Deltagarna fick med sig en rad verktyg som de både kunde använda sig av i programmet, på arbetsplatsen och i sin privata vardag. Jag kan varmt rekommendera henne och hennes tjänster.

Stina Persdotter

Kompetensutvecklare på Tre

Om Karin Otterbjörk

Jag är utbildad i och av

OBM – Organizational Behavoir Management – Caroline Lornudd 

Neuroledarskap – Neuroledarskap i praktiken 

Neurolingvistik programming NLP Business practitioner – Coach2coach 

ICC Coach (International Certified Coach) – Unestahleducation

Mindfulnessinstruktör – Mindfulnesscenter

Grupputvecklingskonsult – Team pro