Inspirationsföreläsare - prestation och välmående hör ihop

Kontakta Karin Otterbjörk

Med flera hundra uppdrag i bagaget kan du tryggt anlita Karin Otterbjörk/Mairutveckling som
workshopledare, inspirationsföreläsare, utbildare och coach/mentor.

Med värme, humor och stor kunskap skapar Karin ett engagemang som väcker lusten till utveckling hos åhörare. Karin bygger lätt upp ett förtroende hos deltagarna och får dem att vilja öppna upp och lära/testa nya angreppssättpå allt från det personliga ledarskapet till hur kundresan kan förändras. Kan starkt rekommendera Karin!

Johanna Svalstedt

Affärsområdeschef

Inspirationsföreläsare för hållbara medarbetare

Karin Otterbjörk anlitas som inspirationsföreläsare och utbildare inom ämnen som:

 • ledarskap
 • självledarskap
 • kommunikation
 • medarbetarskap
 • hållbara medarbetare
 • tillit och psykologisk trygghet.

Som föreläsare anpassar Karin efter era behov och tankar. Ibland är det en klassisk inspirationsföreläsning som behövs, andra gånger en utbildning med djupare studier eller en workshop som verkligen får igång tankarna och sätter ramar för era nya kunskaper så att de blir till beteenden i vardagen.

Föreläsare Karin Otterbjörk

Karin Otterbjörk har en suverän förmåga att inspirera och engagera! Hon ger verktyg för att hitta balans och att själv förstå och kunna managera alla intryck som livet ger. Många gånger i vardagen och arbetet som jag påminner mig om hennes ord.

Nadja

Knowit

Karin Otterbjörk inspirationsföreläsare

Inspirationsföreläsare som bygger välmående organisationer

Utbildning eller inspirationsföreläsning – vad behöver ni? Något skräddarsytt till era behov eller någon av de färdiga föreläsningarna. Prata med Karin för mer information om varje titel eller för att berätta om era önskemål för en specialanpassad variant för just er.

Exempel ur föreläsnings – och utbildningskatalogen: 

 • Palla trycket – Led dig själv till hållbart självledarskap​
 • Palla trycket – Led dig själv och andra till hållbart självledarskap (för ledare och HR)​
 • Ledarskap för självledarskap – Så får du dina medarbetares självledarskap på plats​
 • Presentationsteknik 2.0 – Kommunikation som gör skillnad
 • Effektiva möten – Konsten att skapa engagemang och effektfullhet
 • Hållbara medarbetare med Corporate Mindfulness – Utifrån forskning och erfarenhet

Karin Otterbjörk lyfter svåra ämnen på ett lätt sätt och skapar på så vis en trygg och fokuserad miljö. Hon är flexiblel med skräddarsydda lösningar samt lyhörd i feedback för vad just den enskilda gruppen behöver.

Kent Johansson

Falkenberg Strandbad

Karin Otterbjörk är närvarande och engagerad, hon brinner för det hon gör. Hon delar tankar, råd och tips baserat på vetenskap och egen erfarenhet. Mötet med Karin hjälpte mig att kunna hantera stress mycket bättre och även att reflektera över dessa situationer på ett annat sätt. Det jag lärde mig finns med mig varje dag. Kan varmt rekommendera Karin.

Mikaela

Oncopeptides

Utveckling med Mairutveckling

Mairutveckling jobbar utifrån etablerade och moderna teorier som påverkar förmågan att prestera på kort och lång sikt. Och som skapar engagerade och energifulla medarbetare.

Utvecklingskonsult Karin Otterbjörk har mångårig erfarenhet av att utforma och genomföra inspirationsföreläsningar, workshops, workshopserier, utbildningar och coachingupplägg som leder till resultat.

Utifrån nuläge och drömbild tas tjänsterna fram. Karin skapar bra business med människan i fokus. Givetvis finns det möjlighet att jobba digitalt, fysiskt eller som en mix, allt utifrån vad som passar just er.

Individer, små grupper, lite större grupper och riktigt stora grupper - Karin är van vid alla konstellationer och anpassar efter behov.